nedeľa 29. decembra 2013

On my wishlist 2

Tvorcom tohto meme je Book Chick City a jeho cieľom je predstaviť knihy, ktoré by sme si chceli prečítať alebo mať doma krásne na poličke :)

Michelle Hodkin - Čo sa stalo Mare Dyerovej?

Michelle Hodkin - Kto je Mara Dyerová?

Možno mi mnohí z vás ani nebudú veriť, no ešte som s touto sériuo nemala tú česť. Vyzerá veľmi dobre, už som na ňu počula samú chválu, no vždy sa mi stane, že sa objaví nejaká kniha, ktorá ma zaujme viac. Stále Maru len odkladám, no už som si povedala, že si ju určite zaobstarám. Či tomu tak bude, vám potom poviem na blogu :)

10 komentárov:

  1. Dnes jsem přesně tuhle sérii rozečetla, jsem zvědavá, jak se mi bude líbit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Túto sériu som už viackrát videla, ale kupovať si ju neplánujem. Ten námet ma až tak nezaujal, ale možno si niekde požičiam 1. diel na prečítanie 8)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si tiež touto sériou neni až taká istá, keď si predstavím, že vychádzajú aj lepšie knihy . :) A požičanie je dobrý nápad :)

      Odstrániť
  3. Joj, na Maru som čítala jednu veľmi kladnú recenziu (u Simone Sipriano, to bolo myslím) a tá ma presvedčila, že sa k tomu raz dostanem, vlastne ma to nezaujalo úplne najviac ale tá recenzia áno, a obálka je super, a už by som aj mohla začať čítať zase niečo iné.
    Vyzerá to byť také napínavé a mohlo by to byť aj prekvapujúce.
    Takže raz možno.
    Len ono to má aj pokračovanie a to u kníh väčšinou neznášam...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mňa veľakrát pokračovania odradia, aj pri VA a Nástrojoch smrteľníkoch som dlo rozmýšľala, či s nimi začať alebo nie . :)

      Odstrániť
  4. Ja som tiež ešte nemala tú česť, no už dlho to očumujem a chcela by som sa do toho pustiť, nápad sa mi zdá byť zaujímavý a vyzerá to byť také psycho, no ja som totálne zasipaná knihami :D a neviem ktorou skôr začať, vždy si poviem že z knižnice už nič nepožičiam lebo mám ešte doma kúpene - neprečítané, no keď sa na mňa v knižnici tie knihy tak pozerajú... nedá sa inak :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som to teraz riešila :D Že mám doma 5 kníh na zrecenzovanie a ja si požičiam ešte 4 z knižnice a jasné, že to nestíham :D :D No som rada, že to nakoniec stíham nejako všetko a som zvedavá, či sa nakoniec dám na Maru . :)

      Odstrániť
  5. Jednotku teraz dostala moja kamarátka na Vianoce a hovorí, že je to totálne úžasná kniha. Už mám zarezervovanú u nej, tak som zvedavá :)

    OdpovedaťOdstrániť