utorok 30. decembra 2014

Top trojka na január

December mal opäť raz taký knižný útlm, no v januári sa na nás chystá opäť raz kopa skvelých kníh a ja už mám svoju top trojku, na ktorú sa fakt teším :) 


Hannah videla Marca naposledy pred piatimi rokmi. Bol jediný muž, ktorého milovala, a jediný, s ktorým strávila noc. Po tej jedinej vášnivej noci Marco bez slova zmizol a opustil Škótsko aj Hannah. Tá musela znášať následky ich zblíženia sama, neschopná nadviazať nový vzťah. Náhoda dvojicu opäť spojí a Marco zo všetkých síl bojuje o šancu na vysvetlenie svojho konania v osudnú noc. Je odhodlaný urobiť všetko pre to, aby lásku opäť získal, a tak prenasleduje Hannah na každom kroku a prosí o odpustenie. Práve vtedy, keď si Marco myslí, že spoločná budúcnosť je na dosah ruky, nečakané odhalenie vynesie na svetlo sveta Hannahinu bolesť, ktorú pred ním starostlivo tajila. Trpké spomienky môžu dvojicu rozdeliť skôr, ako vôbec využijú šancu na nový začiatok.

Od Samanthy som už čítala všetky knihy a všetky sa mi páčili, preto sa veľmi teším aj na túto knihu. Tento krát sa presunieme do Indie, kde na nás čaká opäť iný príbeh plný romantiky a erotiky.



Cat Crawfordová chce byť normálna – teda aspoň natoľko normálna, ako môže byť niekto z Hollywoodu. Zdá sa, že osud jej prianie naplní: má úžasného priateľa Lucasa, skvelú sesternicu Alessandru, ktorá s ňou býva, a otca, čo sa plánuje po druhý raz oženiť, tentoraz však s fantastickou budúcou nevlastnou mamou. Všetko vyzerá idylicky až do chvíle, keď sa jej hýrivá matka neobjaví v televízii s tým, že chce svojej dcére povedať niečo dôležité... a v médiách, ako inak, vypukne šialenstvo. Lucas Capelli vie, že jeho osud je vo hviezdach zapísaný po boku Cat, a preto sa zo všetkých síl snažil, aby ju získal. Lucas má však, nanešťastie, svoje vlastné problémy, s ktorými bude musieť zápasiť. Keď sa odhalia tajomstvá, objavia sa klebety a svet všetko sleduje, Cat s Lucasom si uvedomia, že ak chcú zostať spolu, nečaká ich len boj s osudom... tentoraz však ide skôr o boj s ich vlastnou neistotou. A ešte aj o tých, čo sú im stále v pätách..

Keďže som čítala predchádzajúce diely, som zvedavá, ako to nakoniec s touto sériou dopadne. Tak trochu sa obávam tohto príbehu, keďže sa bude jednať o úplne iný príbeh, s akým sme sa stretli v predchádzajúcich dieloch.

21. deň - Kass Morgan

Už stovky rokov na Zem nikto nevkročil – až doteraz. Od pristátia stovky odsúdencov uplynulo už 21 dní. Sú to jediní ľudia, ktorí žijú na planéte... alebo si to aspoň myslia. Tvárou v tvár neznámemu nepriateľovi sa Wells pokúša udržať skupinu pohromade. Clarke sa zatiaľ snaží odhaliť tajomstvo údajne opustenej planéty a pomôcť Bellanymu nájsť jeho sestru – bez ohľadu na možné následky. A na vesmírnej stanici musí Glass podstúpiť neľahkú voľbu medzi životnou láskou a samotným životom. V tomto vzrušujúcom pokračovaní knihy Prvých 100 autorka odhaľuje neuveriteľné tajomstvo, spochybňuje všetky základné istoty a testuje pevnosť ľudských vzťahov. A ak chce sto odsúdencov prežiť, musia si uvedomiť, že existuje len jediné riešenie – zabudnúť na všetky spory a spolupracovať.

Táto kniha je z úplne iného súdka ako jej predchodkyne. Jedná sa o pokračovanie knihy Prvých 100 a opäť sľubuje nejakú tú akciu, drámu a tak :)


Na ktoré knihy sa tešíte vy ? ♥

6 komentárov:

  1. Z tohoto sa nechystám ani na jedno. Ja sa teším hlavne na Svůdne zůčtovaní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na India place sa strašne teším a tiež na Môj nie príliš šťastný život, aj keď toho sa trochu obávam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na posledné dve knihy sa teším aj ja, a tiež aj na Štyrku. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Teším sa na India Place a Prvých 100 by som si mohla už konečne prečitať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Z týchto kníh nebudem čítať asi ani jednu, proste mi unikli prechádzajúce diely.:D Ale teším sa na Fairest.:)

    OdpovedaťOdstrániť