streda 31. decembra 2014

Zhrnutie roku 2014

Už včera, ale aj dnes, určite budete čítať mnoho takýchto zhrňovacích článkov. Nechcem byť výnimka a keďže vám chcem tiež k tomu roku ešte niečo povedať, rozhodla som sa spraviť tento malý článok :)

Čo sa dialo mimo blogu?

Určite ste si všimli, že to niekedy na blogu moc neprekvitalo, Keďže si viac zakladám na tom skutočnom svete, ako na tomto knižnom, musím sa priznať, že každú volnú chvíľku som sa snažila využiť naplno a byť so svojimi kamarátmi a hlavne priateľom. Škola ma fakt ničí a myslím, že to bude už len a len horšie. Pravdaže, na blog nezabúdam a určite sa mu budem venovať čo najviac. Ďalší rok ma čaká už stužková, maturita a prijímačky a desím sa toho ako čert svätenej vody, keďže angličtina je pre mňa smrť a ak z nej zmaturujem tak sa od šťastia asi picnem!


Ako to bolo s blogom?

Nemôžem povedať, že by sa na blogu udialo niečo prevratné, alebo že by som prišla s niečím extra. Pribudli také mini rubriky Seriály a ešte pár, ktorým sa snažím venovať a podeliť sa s vamia spoň o voľačo. Začala som opäť teraz pozerať nejaké nové seriály ako FWBL, Young and Hungry či dopozerávam 2 broke girsl. Stopla som Upírske denníky, PLL, Under the dome a skôr sa sústreďujem na niečo menej fantasy (budem rada ak mi voľačo odporúčite, čo je aspoň s českými titulkami). Tak isto je to aj s knihami. Fantasy som úplne nezavrhla, ale sústreďujem sa skôr na new adult knihy, ktoré sa začali u mňa v knižnici v poslednej dobe množiť. Teším sa pravdaže aj na mnoho iných kníh, ale s pribúdajúcim vekom proste preferujem dačo iné :)

A ako to bude?

Bojím sa čo i len pomyslieť, ako to bude ďalší rok, koľko času budem mať na blog a podobne. Podstatné je, že vychádza veľa veľa skvelých kníh, najmä teda od spoločnosti Albatrosmedia. Možno ste videli edičný plán vydavateľstva CooBoo, koľko krásiek si pre nás pripravili. Tak isto sa veľmi teším na pokračovanie a zároveň záverečný diel trilógie Príbeh čarodejnice (skoro som odpadla, keď som videla, že sa to konečne vydá). Či sa mi v hlave zrodí nejaká nová rubrika, to neviem, ale určite budem aspoň pokračovať v týchto mojich. 

Okrem toho vám želám veľa úspechov do budúcna :) A č plánujete na blogu? :)

1 komentár:

  1. Odporúčam seriál Faking it alebo Awkward, sú to tiež také 20min a celkom vtipné. To by sa ti mohlo páčit. :)

    OdpovedaťOdstrániť