piatok 24. októbra 2014

Susan Thomas - Nenávidím a miluji

Život. Smrt. A něco mezi tím.

Nejhorší?

Ta třetí možnost.

New York. Město, které nikdy nespí. Místo, kde někteří nikdy nesní. A právě ty osmnáctiletá Alyson hledá. Je totiž Lovkyně. Přes den se potýká s trably normální středoškolačky, ale v noci tajně pátrá po krvežíznivých. Alyson se Lovkyní nenarodila. Její přeměnu nastartovalo kousnutí od upíra v den, kdy mocná upíří kráska Marion vyvraždila její rodinu. A Alyson si přísahala, že se jí pomstí.Co se stane, když ve stejný den, kdy New York zasáhne řádění krvelačných upírů, se ve městě znovu objeví Alex, kterého Alyson stejným dílem nenávidí a miluje? 

Dostane Alyson šanci pomstít za smrt svých blízkých? A vyléčí odplata její bolest? Ke všemu Alyson začíná tušit, že před ní její opatrovník James skrývá tajemství, jež brzy rozhodne o její budoucnosti.


Nie je to tak dávno, čo som sa dozvedela, že vydavateľstvo Alfa - Omega sa rozhodlo vydať knihu Nenávidím a miluji od autorky Suan Thomas. Táto kniha ma zaujala hneď na prvý pohľad, keďže mám stále rada upírov (čo mi zostalo po prečítaní Súmraku) a nezanevrela som na nich, aj keď je to téma už trošku ošúchaná a naozaj to autor musí vedieť! Susan je len o niečo staršia ako ja, a preto je podľa mňa úplne úžasné, že sa jej už podarilo vydať knihu. Na Slovensku sa to podarilo napr. Nine Protušovej, no jej Čierna schránka ma veľmi sklamala a aj keď je autorka veľmi milá, jej kniha sa mi veru nepáčila. So preto veľmi zvedavá, čo ponúkne kniha Nenávidím a miluji a či ma zaujme viac :)

Chystáte sa túto knihu čítať ? Dáte jej šancu ? :) 

2 komentáre:

  1. Čierna schránka sa ti nepáčila? Z recenzie som mala dojem, že áno. :O:O

    Inak o tejto knihe som už počula, viacero blogerov publikovalo podobný článok s anotáciou, ale zatiaľ som nenašla žiadnu recenziu, takže naslepo sa do čítania určite nepustím. :D
    Téma je neoriginálna, to bude musieť byť fakt brutálne spracovanie, aby to zaujalo.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, recenzi najdeš třeba daty. :) http://laurdes.cz/?p=4612 anebo na české databázi knih :)

    OdpovedaťOdstrániť