nedeľa 5. júna 2016

Leto v kine

Ak sa mám priznať, nie som príliš veľký fanúšik kín. Veľakrát sa mi už stalo, že som bola na filme, ktorý sa mi nepáčil a tak som sa iba nudila a navyše sa mi niektoré ceny zdajú dosť vysoké. Aj napriek tomu sa ale nájde občas pár filmov, ktoré sa mi zapáčia a na ktoré sa fakt teším a toto leto? No už teraz som videla pár skvelých trailerov!

Podfukári 2 sú asi môj najočakávanejší film. Jednotka bola skvelá, ale keď som videla trailer na 2 tak som mala až husacinu. Pevne verím, že bude ešte lepší ako jednotka aj keď ma mrzí, že vymenili hlavnú herečku. Tú ryšavku som mala rada. 16.6. je u nás premiéra a ja budem rozhodne medzi prvými v kine. 





Hľadá sa Nemo je jedna z najkrajších, najsilnejších úžasných rozprávok od Disney. Ja som veľký milovník animákov a keďže Nema som videla asi milión krát, určite si pozriem aj toto pokračovanie. Podľa všetkého sa má opäť jednať aj o poriadne emočnú disneyovku, tak som naozaj zvedavá.



Me before you alebo Pred tým ako som ťa poznala sa po internete rozšíril ako nejaký vírus. Ja som napríklad nečítala ani knihu (určite to ale chcem v najbližšej dobe zmeniť), ale na tento film sa neskutočne teším. To herecké obsadenie je neskutočné, ten kto vybral hercov je proste Boh, neviem si predstaviť nikoho, kto by sa hodil viac. Ak mi už tento film nezlomí srdce, tak žiadny asi.





A opäť ďalší animák, ktorý zatiaľ vyzerá ako jeden z najlepších! Ten trailer je božský a vyzerá, že aj samotný film bude skvelý. Ako som už spomínala, animované filmy zbožňujem a určite si ho nenechám ujsť.



Neviem či ste už videli trailer na tento animák pre dospelých, ale je to tiež skvelé. Potraviny idú bojovať o svoj život? Ako nápad to rozhodne nie je zlé. Vyzerá to fakt zaujímavo a som zvedavá ako to s nimi nakoniec dopadne :D Mám rada takéto netradičné nápady a tak trochu aj pošahané :)







Toto by bolo asi zhruba všetko na čo sa teším, možno sa ešte niečo nájde. Na čo sa tešíte vy ? :)

1 komentár:

  1. Na Dory som strašne chcela ísť ale nikto sa nenašiel a nakoniec ma zlanárili na tých Podfukárov 2 a nebolo to zlé, len kamaráti, čo videli aj prvú časť, vraveli, že dvojka bola slabšia ;) :) A taktiež sa chystám na Predtým ako som ťa poznala ;)

    OdpovedaťOdstrániť