nedeľa 31. januára 2016

Top trojka na február

Musím uznať, že vo februári vychádza pár titulov, na ktoré sa veľmi teším, čo nie je ale dobré, lebo potrebujem menej číta a viac sa učiť na maturitu :D ale poďme na to :)

Grey - E L James

Život Christiana Greya je čistý, disciplinovaný, plne pod kontrolou, plný bohatstva a… úplne prázdny. Až do dňa, keď do jeho života vstúpi Anastasia Steel. Snaží sa na ňu zabudnúť, vytesniť ju, ale namiesto toho ho strhne búrka emócií, ktorú nedokáže pochopiť a ktorej nedokáže odolať. Pomôže mu Ana zabudnúť na hrôzy detstva, ktoré Christiana prenasledujú každú noc? Alebo ho jeho temné sexuálne túžby a snaha kontrolovať všetko vrátane tohto dievčaťa donútia zničiť krehkú nádej, ktorú mu Ana ponúka?

Možno viete, že trilógiu Fifty mám rada a na tento diel z pohľadu Christiana sa naozaj teším. Som zvedavá, či to bude lepšie, keďže Annu som nemala príliš v láske.




Odvrácená tvář lásky - Colleen Hooverová


Neptej se na minulost a nepočítej s budoucností... Dvě jasně daná pravidla. Jak dlouho ale můžou fungovat v lásce? Když se vysokoškolačka Tate Collinsová na čas přestěhuje ke svému staršímu bratrovi a seznámí se s jeho kamarádem, pilotem Milesem Archerem, není to rozhodně láska na první pohled. Není to dokonce ani přátelství, jen vzájemná prudká a neovladatelná touha. Miles kupodivu váhá déle než Tate, ale nakonec i on potlačí svoje zábrany. Už po prvním milování je zřejmé, že fyzicky si oba dokonale vyhovují. Oboustranná domluva zní jasně: on o lásku nestojí, ona na ni nemá čas, takže zůstanou jen u sexu. Jenže Tate brzy zjišťuje, že chce se záhadným, uzavřeným a posmutnělým Milesem prožít mnohem víc. Že chce porušit obě jeho pravidla: neptat se na minulost a nepočítat s budoucností. Jenže Miles sám už si není jistý, jestli je dokáže dodržet. Protože láska je silnější než pravidla, sliby a odhodlání. I když její odvrácená tvář je tak děsivá…

Od Colleen som zatiaľ čítala iba Beznádejnú a tá sa mi vôbec nepáčila, no na túto knihu som videla samé pozitívne recenzie a vyzerá naozaj dobre!


Scotland Street - Samantha Youngová



Shannon MacLeodová má smolu na mužov. Bodaj by nie, keď ju priťahujú potetovaní svalovci so zvodným pohľadom, ktorý neveští nič dobré. Shannon si už prešla niekoľkými nevydarenými vzťahmi, posledný priateľ jej však pripravil ten najhorší budíček. Z nepríjemného zážitku sa ešte dlho spamätávala a odvtedy má mužov plné zuby – zvlášť tých zlých. Cole Walker predstavuje presne ten typ, ktorému sa chce Shannon vyhnúť – je príťažlivý, potetovaný a namyslený. Za drsným výzorom sa však skrýva dobré srdce a Cole navyše hľadá tú pravú. Keď sa mu do cesty pripletie rozkošná ryšavka, nezaváha a zaútočí na jej zlomené srdce. Lenže minulosť nespí a pripomenie sa práve vtedy, keď to človek najmenej čaká.

Nová kniha od Samanthy? To vyzerá zaujímavo. Tentokrát sa ocitneme v Škótsku a som zvedavá čo za nový príbeh prinesie :)



Čo je vaša top trojka ? :)

1 komentár:

  1. Teším sa na Wil Grayson Wil Grayson a Scotland Street ale som zvedavá aj na knihu Grey,čítala som rôzne názory :)

    OdpovedaťOdstrániť