piatok 17. júla 2015

RIP IT or SHIP IT Tag


Tento skvelý tag som našla u Mati a už dlhšiu dobu žiadny nebol, tak som si povedala prečo nie :) Ide o to, že náhodne vylosujete postavy a rozhodnete, či by sa k sebe hodili alebo nie. 

1. Draco Malfoy + Cath (Kráska a zvíře)
Tak vôbec sa neviem rozhodnúť. Cath má rada zlých chlapcov a snaží sa ich pretvoriť a v podstate už bola s napoly zvieraťom, tak prečo by nemohla skúsiť napraviť aj zlého čarodejníka? Šanca tam je takže SHIP IT.

2. Luce (Fallen) + Katniss
Rozhodne nie. Luce je príliš pribrzdená na to, aby mohla byť s takou odvážnou babou ako je Katniss, ktorá to má navyše v hlave usporiadané. THG nemám príliš rada, ale toto by som Katniss neurobila. Takže RIP IT.

3. Bella (Twilight) + Dimitri
Zaujímavá kombinácia. Bella bola tiež dosť hlúpučká, no v štvrtom dieli som ju už mala rada, ale či by sa hodila k Dimitrimu? Zaslúžil by si to. Podľa mňa má na lepšie dievča, takže v jeho záujme RIP IT.

4. Clary + Simon
Ááááá absolútne nie! To by sa mi splnili moje najhoršie obavy. Simona som strašne nemala rada a priala som si, aby ho autorka z celej série vyškrtla a takýto vzťah no proste nie. Clary potrebuje skôr bad boy chlapca, nie také šteniatko. Takže RIP IT.

5. Hermiona + Harry 
Neverím, že toto naozaj vyšlo. Pravdu povedať, vždy som dúfala, že skončia spolu, lebo sa mi k sebe proste hodili. Hermiona bola inteligentná a šikovná a vždy Harrymu pomohla, aj keď bol niekedy trtko. Boli by zlatý pár takže SHIP IT.

6.Stefan Salvatore + Alice (Twilight)
Prečo nie? Alice som mala vždy rada, lebo bola taká veselá a podľa mňa by Stefanovi dosť pomohla, pripomína mi aj Lexie (tak sa volala, či?) a podľa mňa by mohli byť zaujímavý pár, obaja upíri. Takže SHIP IT.

7. Percy +Ron
Haha neviem. Tieto série majú podľa mňa niečo spoločné a mnohé postavy by sa dali popáriť, ale žeby zrovna oni dvaja? V podstate si to možno aj nejako viem predstaviť, Percy mi dosť pripomína Harryho, takže je to ako keby sa dal Ron dokopy s Harrym. Takže SHIP IT.

8.Mia + Štvorka
Nie, nie, nie! Štvorka je jedna z mojich naj top obľúbených mužských postáv a proste s Miou si ho neviem predstaviť. On podľa mňa potrebuje o ničo menej urevané dievča, odvážnejšie a ona skôr niekoho kto ju bude stále ochraňovať, takže asi nie. Nech hľadajú inde. Takže RIP IT.

9. Melanie (Hostiteľ) + Gideon
Na jednej strane sa protiklady priťahujú, ale toto asi nie. Neviem si ich povahy tak nejako dať dokopy, obaja sú proste z úplne iných svetov a toto by mi asi nepasovalo. Takže RIP IT.

10. Profesorka Mcgiónagallová + Snape
Tak na tomto som sa strašne smiala. Oni dvaja? Prečo nie. Úplne si viem predstaviť ako by bol on pod papučou a ona by ho zmenila. Rozhodne SHIP IT. 

Čo poviete ? Robili ste tento tag ? :)

2 komentáre:

  1. Som rada, že si sa do toho pustila, pobavila ma tá trojka.
    A btw, je to McGonagallová

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Simona jsem taky nesnášela! :D Nechápu, jak ho někdo mohl mít rád. No vyšly ti zajímavé kombinace. Harryho a Hermionu si nedovedu vůbec představit :D Ale poslední dvojice mě obzvlášť pobavila - souhlasím, SHIP IT :D :)

    OdpovedaťOdstrániť