utorok 28. júla 2015

Letný tag


V poslednej dobe sa tu objavilo dosť recenzií, tak som si povedala, že by to chcelo niečo nové a keďže som našla pár tagov, začnem týmto letným :) Našla som ho u Aires, ktorá ho preložila z angličtiny do češtiny a ja do slovenčiny. Dúfam, že sa vám bude páčiť.

1. Kniha, ktorá ti svojou obálkou pripomína leto.
Tak tu ma napadá hneď niekoľko možností a to napr. Danteho holka, Amy a Roger alebo Čemu jsem veřila, ktorá ešte len vyjde :)


2. Kniha sladká ako zmrzlina.
Keďže som len dnes ráno dočítala Všem klukúm, které jsem milovala (recenzia je už na blogu), určite zvolím túto knihu. Bolo to poriadne sladké, milé a romantické.


3. Kniha, ktorá ti vždy zlepší náladu.
Tak tu som dlho rozmýšľala akú knihu vybrať a napadla ma Jako led. Nie je to zrovna letná kniha, ale mám ju strašne rada a naozaj mi dokáže zlepšiť náladu.  Od J.Lynn som už čítala asi všetko čo zatiaľ vyšlo a toto je jedna z mojich naj.


4. Kniha, ktorá je vážne hot.
Tu ma napadlo veľa kníh, keďže NA je asi môj najobľúbenejší žáner, no rozhodne vyhráva Láska bez scénaře. Nie je to zrovna najtenšia kniha a má aj pokračovanie, ale je naozaj skvelá. A hot.


5. Akú knihu si si vzala so sebou na dovolenku.
Takže na dovolenku sa chystám akurát v sobotu na dva týždne, ale už presne viem, čo si zoberiem. Na dovolenku si vždy brávam max. 2 knihy, keďže sa chcem venovať hlavne iným aktivitám. Tento krát si však zoberiem Mango, láska a karí, čo sa na leto úplne hodí a Evitovky zbožňujem. 


6. Ideálna kniha na povaľovanie sa pri vode. 
Do tejto kategórie by sa mi hodila tiež nejaká Evitovka, ale vyhrala u mňa jedna kráska z CooBoo a to Muj život u sousedu. Táto kniha je podľa mňa ako stvorená niekde pri vodičku a pokiaľ počkáte do augusta, môžte si zobrať aj ďalšiu autorkinu knihu Čemu jsem veřila.


7. Vyber si knižného priateľa/kamaráta, s ktorým by si chcela stráviť leto.
Je ich toľko, že ani neviem koho vybrať. No napadá ma napr. taký Travis (Krásna katastrofa). Kto by s ním nechcel stráviť leto? Pokiaľ by sa jednalo o ženskú hrdinku, vybrala by som si asi Rose, s tou by som sa určite nenudila.

1 komentár: