sobota 8. marca 2014

On my wishlist 6

Pôvodne som chcela pridať dnes ešte recenziu, no ako tam pozerám von z okna a pripravujem sa na jednu párty, dneska z toh asi nič nebude. Keďže vak už ubehol jeden marcový týždeň, cez ktorý som vás ja zanedbávala, pridávam aspoň wishlist s knihami, na ktoré sa teraz teším a ktoré si prajem :)))

  
A beautiful wedding

O Chodiacej katastrofe mnohí z nás básnia už celé mesiace, pretože Krásna katastrofa je proste jednou z naj kníh v knižnom svete. Ja, pravdaže, nie som výnimka a tiež som z nej celá natešená a prisámvačku, že keď mi jedna moja milá čitateľka napísala do komentáru, že vyjde aj ďalšia kniha, začala som okamžite googliť a skoro som si cvrkla, pretože sa dočkáme aj knihy s názvom Krásna svadba. Podľa všetkého by mala vyjsť na Slovensku, takže ja pevne verím, že tomu bude tak :)) Okrem toho si na nás Jamie pripravuje aj pribeh Travisovho brata, Trenta, a podľa všetkého to bude tiež kvalitné dielko :)

A čo váš wishlist? Čo sa na ňom nachádza?

P.S. Kniha Prozreteľnosť od tejto autorky by mala u nás vyjsť v máji :)

12 komentárov:

  1. Och no kto by sa netešil na príbeh Travisa a Abby? :3
    Nehorázna radosť :)
    :OO Bodaj by to bola pravda, že sa dočkáme aj Krásnej svadby. To by som už potom mohla aj umrieť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani nehovor :D Ja som sa skoro picla, keď som to uvidela :)) Ale ževraj by to malo byť tak :)))

      Odstrániť
  2. Táto séria ma zatiaľ obchádza. Mám ju vo wishliste, ale nejak si s prečítaním dávam na čas, až tak ma neláka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja túto sériu úplne zbžňujem, neviem, sama som bola prekvapená, ako veľmi som si ju zamilovala :)))

      Odstrániť
  3. Mne sa jednotka veľmi páčila, ale počula som, že Chodiaca katastrofa je naozaj katastrofa, hlavne zbytočná, lebo okrem nejakých dvoch scén je to úplne to isté... Určite si to raz prečítam, keď budem mať možnosť, ale na popredných priečkach wishlistu sa nenachádza :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som počula, že nie je najlepšia a trocha sa obávam, no už len kvôli tomu, ako mám jednotku rada si ju chcem zaobstarať čo najskôr :)) Ale na Krásnu svadbu sa teším určite viac :)))))

      Odstrániť
  4. Rado sa stalo.. :DDD PS: Strašne sa teším. :) Chodiaca katastrofa mi už príjde .. a strašne sa teším keď vydajú tú krásnu svadbu :)) PS: Pýtala si sa že či neviem kedy, noo.. neviem kedy.. ani vydavateľstvo nevie kedy presne. :D A pýtala si sa ešte že či ešte nejaká. Tak áno ešte jedna ale neviem či vyjde aj v slovenčine. :) Od istej autorky: RED HILL ♥ :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och ani nevieš, aká som ti za tieto informácie vďačná . :))) To som rada, ja si na ňu ešte musím počkať, no už dnes som ju obdivovala a už len tá obálka, je že ááááá .. :D :D áno, presne hentá mi minule padla do oka, ja dúfam, že príde aj na Slovensko, lebo inak veru neviem .. :))) a ďakujem, si môj posol dobrých správ :)

      Odstrániť
  5. Nie je za čo :D ... Tvoj blog milujem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti srdiečko, len teraz to trochu zanedbávam kvôli škole :/ No už zajtra budú recenzie, dokonca dve .. :)

      Odstrániť