pondelok 29. septembra 2014

Mesačná chvastačka za september

Toto meme pochádza od Judit :)

Pravdu povedať, septemberu som sa strašne bála. Ranné vstávanie, kopa učenia, menej času na kamarátov a knihy a na blog. To všetko znamenal pre mňa začiatok školy. Musím povedať, že nabehnúť na školský režim nebolo vôbec ľahké a už teraz mi to lezie poriadne na nervy! Okrem toho mám menej času na knihy. Snažila som sa aspoň cez víkend dačo čítať, no s recenziami už zase meškám. Naozaj si niekedy prajem, aby mal deň aspoň 34 hodín.

Musím uznať, že mi za tento mesiac pribudlo ale pár naozaj pekných kúskov! Na fotke chýba celá séria Twilight, ktorá dorazila hneď na začiatku mesiaca. Aspoň myslím. Twilight je podľa mňa úplne super a je to taká moja láska a na prvé tri diely už nájdete na blogu aj recenziu. Ak sa podarí cez víkend by mala na blogu pribudnúť recenzie aj na posledný. V piatok prišiel balíček aj od Albatrosu, kde na mňa čakala Selekcia, Jen si troufni a Príbeh dvoch storočí. Na všetky tieto krásky sa už veľmi teším, no nemám ani potuchy, kedy sa mi k ním podarí dostať. Dneska ma okrem toho čakal aj balíček z Fragmentu. Percyho som už dočítala, chýba mi len posledný diel a keďže sa mi veľmi páčil, rozhodla som sa siahnuť po Bohoch Olympu. Okrem toho som veľmi zvedavá ako dopadne aj séria Medzi nebom a zemom.

Na vrchu kopy môžete vidieť aj knihu Kam na vysokú školu. Keďže som už tretiačka, potrebujem sa do novembra rozhodnúť z čoho pôjdem maturovať a kam chcem ísť na výšku. Sama presne neviem, či sa naozaj chcem venovať knihám celý život, no zatiaľ to vyzerá tak, že predsa len to skúsim. Maturity aj prijímačiek sa obávam ako šľak a dúfam, ž mi moje plány vyjdú.

Vôbec nemám poňatia, čo mi príde na recenziu tento mesiac. Tento, alebo skôr ďalší týždeň očakávam knihu Ak zostanem a zálusk si robím aj na pár kníh od Albatrosu a Fragmentu. Pevne berím, že sa mi ich podarí prečítať čo najviac.

Čo ste prečítali vy ? :)

4 komentáre:

  1. Lepsi vysokou vybirat co nejdriv, ja to podcenila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Selekcia a Jen si troufni vyzerajú veru najlepšie :3 Neskutočne sa teším na recenzie.
    A čo sa týka výšky? Nevedieť v tretiaku, kde sa vybrať ďalej je zlé, ale horšie je nevedieť v štvrtáku, kde ísť. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já to s tím vybíráním vejšky měla docela jednoduché, jelikož už na střední jsem chodila na ekonomku a rozhodla jsem se pokračovat :) Přeji šťastnou volbu. A přírůstky jsou samozřejmě krásné!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie knihy z Albatrosu prišli aj mne :) Príbeh dvoch storočí sa mi nepáčil, Selekcia je fantastická a k Jen si troufni som sa ešte nedostala :D

    OdpovedaťOdstrániť