sobota 28. februára 2015

Top trojka na marec

Február utiekol mimoriadne rýchlo a mňa teraz čaká, o niečo  horší marec. Vyzerá to tak, že s učením sa roztrhlo vrece a tak to zase bude mesiac. Okrem toho moje lenivé telo musí začaž behávať a chodiť na aerobic, tak som zvedavá akot o dopadne :D Okrem toho vychádza mimoriadne veľa skvelých kníh!

Tohle není kniha - Keri Smith

Tento předmět neexistuje bez vás. Vy určíte jeho obsah a to, jak bude nakonec vypadat. Celý ho utvoříte na základě svojí představivosti. Musíte vyrazit ven, oživit ho a splnit všechny úkoly. Pokud to není kniha, tak co to vlastně je? Odpověď je jen a jen na vás! Nová dávka destrukce (totiž pardon, tvoření…) od Keri Smithové, autorky Destrukčního deníku!



Nie je to tak dávno, čo u nás vyšiel Deštrukčný denník. Keďže sa mi veľmi páčil, rozhodne sa teším aj na ďalšie takéto dielko Tohle není kniha. 




Zbohom nevinnosť

Študentku herectva Bliss Edwardsovú už nebaví byť poslednou pannou v okolí, preto sa rozhodne pre radikálne riešenie – románik na jednu noc. Keď napokon dôjde na lámanie chleba, spanikári a utečie z vlastného bytu pred príťažlivým mužom pod absolútne priehľadnou zámienkou. Trapasom však zďaleka nie je koniec. Na druhý deň jej na úvodnej hodine semestra predstavia nového učiteľa a Bliss od údivu padne sánka. Pred ôsmimi hodinami ležal nahý v jej posteli! 
Bliss sa ide prepadnúť od hanby a to sa školský rok ešte len začal. Ako na potvoru naráža na príťažlivého učiteľa Garrica na každom rohu a trápnym situáciám niet konca-kraja. Hoci sa obaja zhodli na tom, že ich posteľové dobrodružstvo bol obrovský omyl, Garric po pôvabnej študentke neustále poškuľuje. Alebo si to Bliss len namýšľa?

O tejto knihe sa dosť hovorí, ale ak mám pravdu povedať, mám taký zlý pocit, že to nebude dobré. Hlavná hrdinka vyzerá byť riadna hlupaňa a anotácia sa mi až príliš podobá na knihu Losing It. Zbohom nevinnosť však dám šancu, možno ma prekvapí. 
Elita


Keďže so mnou blgger opäť echce spolupracovať, nepodarilo sa mi nahodiť anotáciu, ale určite viete, že sa vštci teíme na túto knihu, pretože to určite bude zase zaujímavé a kniha Elita hádam nebude patriť medzi prekliate dvojky.





A čo je vaša top trojka ? :)

7 komentárov:

  1. Tohle není kniha mě také docela zajímá :) Z Destrukčního deníku jsem byla nadšená. A do trilogie Selekce už se musím konečně také pustit.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Eh... Zbohom nevinnost je Losing it. A isto ťa poteší, že sa mi to fakt nepáčilo, takže tebe by sa malo :D
    A Elita je moc fajn, hoci Selekcia sa mi páčila viac :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na Zbohom nevinnosť sa celkom teším, takže dúfam, že ma nesklame tak ako Maťu... :D
    ~Lucus

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zbohom nevinnosť nemá peknú obálku, ale na knihu sa teším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na Elitu a Tohle není kniha se moc těším. Destrukční deník jsem si totiž zamilovala. =) Losing it jsem četla a podle mě to byla super oddechovka.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tohle není kniha si musím pořídit, vypadá to dokonale! Elita u nás prý vyjde až v dubnu, já do té doby umřu!

    OdpovedaťOdstrániť