nedeľa 20. júla 2014

Seriály: Beverly Hills 902 10: Nová generácia

                   

Niektorí z vás si možno ešte pamätajú, keď bežala staré Beverly Hills a práve táto nová generácia má s ním mnoho spoločného. 

Oficiálny pokec: Hlavními postavami seriálu jsou Annie Mills a její bratr Dixon. Právě jejich očima se budeme dívat na život a jednotlivé příběhy na staré známé adrese. Úplně nové prostředí, zcela jiní lidé, nové zážitky, nové lásky, takový bude život členů rodiny Millsových, kteří postupně poznávají, jak moc se jejich život proměnil. Z původního seriálu se v tomto pokračování objeví Shannen Doherty jako Brenda Walsh a Jennie Garth jako Kelly Taylor.

Ak by som mala v skratke zhrnúť tento seriál, povedala by som, že je povrchný. Až príliš povrchný. V podstate sa v ňom riešia životy prevažne bohatých detičiek, ktorým do života vstúpia problémy, intrigy, drogy a tehotenstvo. Dokopy má tento seriál 5 sérií, pričom som mala pocit, že čím bolo tých sérií viac, tým bol seriál lepší. Aj keď niekde v tretej sérii už bola každý s každým ( v podstate), predsa len sa mi páčilo ako sa celý príbeh odvíjal. 

Nemôžem povedať, že by sa nič vlastne neriešilo. Hlavní hrdinovia majú dosť problémov (ak sa to tak dá nazvať) a vždy sa niečo deje, vždy sa to nejako skomplikuje a nakoniec aj vyrieši. Najviac sa mi páčil koniec 5. série, ktorý bol podľa mňa vymyslený úplne super a zlato a milo.

Neviem vám presne tento seriál opísať, ale najlepšie sa asi prirovnáva ku Gossip girl, čo je tiež dosť povrchné a aj podľa mňa podobné. Mňa to však baví sledovať, sama neviem prečo a možno sa to aj vám zapáči.

Poznáte tento seriál? Pozeráte ? :)

1 komentár:

  1. Gossipky jsou slvela oddechovka, takze tohle bych mohla taky zkusit :)

    OdpovedaťOdstrániť