štvrtok 3. júla 2014

Len tak pomimo: Môj život vo fotkách

Neviem či ste na blogu stihli zaregistrovať článok, v ktorom hovorím o novej rubrike s názvom Len tak pomimo. V nej sa s vami podelím o veci, ktoré sú pre mňa dôležité, zaujímavé a ktoré by vás mohli zaujímať. A keďže sa rada dozvedám niečo o blogeroch a mám rada, keď dajú niečo aj zo svojho života, v prvom Len tak omimo vám predstavím samú seba a to pomocou fotiek! :) Ukážem vám svojich kamarátov, priateľa a dúfam, že sa vám táto obrazová príloha bude páčiť :)

    Fotka: Vevika Džergova Dedikova Aďko Futbalista Dedik Kiko Futbalista Grosmajster Romčo ......Ďakujem veĺmo pekne :)

Určite najdôležitejšia osoba je môj chlapec!! Sme spolu už vyše 4 roky a je moja najväčšia opora. Vždy mi pomôže a proste ho strašne milujem. Som strašne rada, že si rozumie aj s mojou rodinou a mojím bratom, keďže ma zhruba pred dvomi mesiacmi požiadal o ruku :*

                                            
               

Môj mladší brat! :) Kedysi sme mali strašne zlý vzťah, no teraz je to už úplne inak ! Povahovo sme úplne odlišné, dokonca aj moje čítanie považuje za trápne -.-.


Priatelia ! Som typ, ktorý doma neobsedí, a preto keď neblogujem, tak sa väčšinou s kamarátmi potulujem. Zrovna ja som tá, ktorá vymýšľa všetky bláznivé akcie (napr. na prvej fotke môžte vidieť Zimbie walk - takú akciu, kde prídu všetci ako zombií a behajú po meste a idú do najväčšieho obchodného strediska - čiže u nás v Prievidzi do Korza).

                                

Španielsko je krajina mojich snov ! Milujem tú zem, jazyk, kultúru, jedlo, proste všetko a práve vďaka mojim rodičom som tam mohla stráviť týždeň. Určite sa tam ešte vrátim! :)



Veľmi dôležité sú pre mňa tetovania. Sama už jedno mám (to naľavo) a chystám sa aj na ďalšie, pričom každé z nich má pre mňa význam.

                 
Škola. Nie že by som do  nej chodila rada, ale mám proste vysoké ciele a tak sa snažím. Na fotkách môžete vidieť aj blogera Domča, s ktorým sme spolužiaci a aj celú našu (ne)vydarenú triedu (ja sedím na lavičke a som tretia :P).

Tak isto sú pre mňa strašne dôležití rodičia, no s tými bohužiaľ nemám žiadnu fotku (použiteľnú) a tak vám ich ukážem až neskôr :) Nechcem, aby niekto bral tento mini článok ako chvastanie, skôr som vám chcela ukázať samú sebe, aby ste videli, kto a čo som vlastne :)

Budem rada, keď sa v komentároch vyjadríte, čo by ste ešte chceli vedieť, čo vás zaujíma :)

8 komentárov:

  1. Super rubrika! :) Vážne sa mi páči ten nápad...Super sa tak dozvedieť niečo o človeku!!!+Gratulujem k zásnubám

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem , veľmi si to važim!! :) Jasné budem aj ďalej o sebe pridávať ak sa ento nápad ujme :)) A ďakujem (za nás oboch) :)

      Odstrániť
  2. Mně se hrozně líbí, když přijdu na blog a bloger tam má fotku! A pak třeba o sobě články, různé fotky z výletů, jeho koníčky a podobně. Udělám si zkrátka k autorovi bližší vztah, než kdyby tam měl jenom přezdívku a nějakého avatara. Chápu, že si někdo chce své soukromí fakt střežit, ale to je jenom můj názor. :)
    A moc gratuluju k zasnoubení! :))) (Je to kouzelné slovo.) :3 ^^

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To bol presne aj môj zámer !!! Priblížiť sa ku čitateľom. Som rada ak sa to podarilo . :) Ďakujem veľmi pekne (a áno to teda je ) :33

      Odstrániť
  3. Skvely fotky, tesim se na dalsi prispevky v teto rubrice :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pripájam sa k názorom Marušky a Barbory ! Zbožňujem keď viem aj ako bloger vyzerá, alebo o ňom niečo viac :) A ktoré tetovanie naľavo máš ? :) S bratom som tiež niekedy veľmi dobre nevychádzala, ale teraz držíme partiu :) Na zombie walk by som šla aj ja a gratulujem k zásnubám ! (som zvedavá kedy to čaká mňa... po skoro trojročnom vzťahu :D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám tie vtáčiky na ruke :) A som rada, ž som potešila ! :)) Aj my sme s bratom už teraz úplne v pohode :) Zombie walk bol perfektný a ďakujem :) A dúfam, že aj ty dostaneš prstienok čo najskôr :3 :)) Veľmi ti to prajem :)

      Odstrániť