nedeľa 20. júla 2014

Top trojka na august

Keďže hneď 2. augusta odchádzam na dovolenku a vrátim sa až o dva týždne, chcem ešte stihnúť tento mesiac pridať všetky potrebné príspevky. Preto hneď začnem top trojkou na august. Všetko to budú CooBoo novinky, na ktoré sa teším asi najviac.

Tahereh Mafi - Som rozohnená

Juliette přežila a její příběh pokračuje… Nic už ale není jako dřív. Juliette čeká velká zkouška, musí ovládnout svou sílu a přestat být tou malou zlomenou dívkou.

Osud Bodu Omega je nejasný a každý, na kom Juliette kdy záleželo, se ocitl v nebezpečí. Válka je na dosah ruky a Juliette ví, že jediná cesta, jak se udržet naživu, je svrhnout nový systém. Její smrtící dotek přestává být prokletím a stává se velkou výhodou. Ale i tak to sama nedokáže – pomoct jí může jen někdo, o kom byla vždy přesvědčená, že mu za žádných okolností nemůže důvěřovat: Warner.

Tejto sérii som sa dosť dlho vyhýbala, no vyzerá to tak, že jej predsa len dám asi ešte šancu. Neviem prečo, no aj napriek všetkým chválam, ma príbeh proste nevedel nejako extra zaujať. 

Trish Dollerová - Kde hvězdy stále září

Co si Callie pamatuje, je na útěku se svou matkou, která ji jako dítě unesla od otce. Callie nikdy nežila normální život – nikdy neměla opravdový domov, nikdy nepoznala svou rodinu, nechodí do školy a nejčastěji se živí jídlem z automatů. A když její matku zatkli a Callie se vrací ke svému otci, musí najít způsob, jak nechat minulost za sebou a jak se stát součástí velké rodiny. A hlavně musí uvěřit, že láska opravdu existuje a ona může být milována, nejen využívána. A jaké místo se k tomu hodí víc než malé městečko na Floridě s velkou řeckou komunitou, kde je celý rok krásné počasí, oceán je za rohem a rybářské lodi každé ráno vyrážejí na lov?

Na túto knihu sa veľmi teším už len kvôli krásnej obálke. Vyzerá to tak, že autorka napísala jednoduchú, veľmi pútavú knihu, ktorá sa určite hodí na koniec prázdnin :)

Huntley Fitzpatricková - Múj život u sousedú

Garrettovi jsou všechno to, co Reedovi nejsou – hlasití, chaotičtí a láskyplní. A Samantha Reedová nemůže odolat a každý večer tuto úžasnou rodinu pozoruje ze svého střešního okna a touží být jednou z nich – vymanit se z područí dominantní matky a nepodřizovat svůj život jejím přáním. Avšak zdá se, že je to pouze krásný sen… až do jednoho letního večera, kdy za ní vyšplhá Jase Garrett. A všechno se změní! 

Oba se potýkají s trapnostmi i krásami první lásky, Jaseova rodina Samanthu okamžitě přijme do svého středu, i když ona ho před tou svou drží v tajnosti. Vše je téměř dokonale až do okamžiku, kdy se stane něco, co změní celý její svět. A Samantha se náhle musí rozhodnout a zvolit si, kterou z obou rodin zachrání. 

Aj táto kniha vyzerá byť taká príjemná oddychovka, takže som veľmi zvedavá, čo bude zač a určite si ju chcem prečítať.

Na čo chystáte vy ? Čo je vaša top trojka? :)

3 komentáre:

  1. Všechny knížky bych si chtěla moc přečíst :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Můj život u sousedů vyzerá super a Som rozohnená má krásnu obálku ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Můj život u sousedů má krásnou obálku :)

    OdpovedaťOdstrániť