piatok 11. júla 2014

Seriály: Glee


Rozmýšľala som, že by som pridala recenziu alebo nejaký tematický článok, no je piatok večer, ja som doma, mám depku a preto je čas skôr na seriál. Tento krát som sa rozhodla zobrať si na mušku asi jeden z najznámejších seriálov - Glee.

Oficiálny pokec: Glee sa točí okolo speváckeho zboru na americkej strednej škole v meste Lima v štáte Ohio. Seriál sleduje osudy tínedžerských členov skupiny na strednej škole milujúcich tanec, spev a muzikály. Dej je poprepletaný hudobnými číslami a cover verziami známych pesničiek od populárných spevákov či skupín, a preto ho často prirovnávajú k seriálovej obdobe show Superstar.

Keď Glee začalo a ja som tento seriál prvý krát uvidela v telke, bola som z neho neskutočne nadšená. Prvú sériu som prebehla strašne rýchlo, no ako som sa pustila do ďalšej moje nadšenie postupne opadlo a opadlo, až som nakoniec seriál prestala pozerať úplne. Viem, že mnohí z vás nebudú so mnou súhlasiť, no je pravda, že sa mi tento seriál mimoriadne prestal páčiť. Sama neviem čím to bolo, muzikály som zbožňovala, dokonca som niekoľko rokov fičala na High School Musical (peračník, perá, taška, zápisník, proste všetko som mala asi:D), no tak nejako som z toho vyrástla a celé to spievanie a tancovanie a tie charaktery sa mi proste začali zdať strašne prízemné a nevyzreté. Strašne sa mi sprotivila hlavne Rachel (dobre hovorím meno?), no za to ostatných som si celkom obľúbila, aj keď mi na nich začalo veľa vecí vadiť.

Sama presne neviem, prečo sa mi Glee prestalo tak páčiť a možno sa raz dostanem do bodu, kedy sa mi ho bude chcieť pozerať a budem z neho taká nadšená, ako keď som ho prvý krát uvidela v televízii :)

Dúfam, že sa na mňa nenahneváte za túto menšiu kritiku a zaujíma ma čo vy a Glee? Pozeráte? :)

12 komentárov:

  1. Glee je moje srdcovka ♥
    A vždycky bude...
    Ale časem se ten seriál hodně podělal...
    Vždycky se budu koukat, poslouchat písničky, ale příběhově už to je o ničem :(
    První tři série jsou prostě nejlepší, nutno ale říct, že písničky grády nepostrádaj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mna glee nikdy velmi nebralo
    Zo serialov pozeram pretty little liars ktore fakt zboznujem a zacala som pozerat aj gossip girl :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oba seriály mám aj ja rada, ja by som ešte pridala Beverly 902 10 . :)))

      Odstrániť
  3. Měla jsem to stejně. V televizi jsem viděla první dvě série a pak se mi to přestalo a lábit a ten děj se mi zdál o ničem :\ teď koukám na Pretty little liars a Penny Dreadful :3 <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pretty mám aj ja strašne rada, ale ten druhý seriál nepoznám ;))

      Odstrániť
  4. Glee mam porad rada, ale s kazdou dalsi serii to bohuzel uoada. Mne prijde, ze uz je to zbytecne moc padly na hlavu, zatimco na zacatku byla magor hlavne Brittany. A taky uz zpivaji mene zname pisnicky, mne se prave libily jejich covery na ty hitovky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej hej aj to mne sa nepáčilo a Brittany je riadny pošuk :D Presne čím známejšia pesnička tým lepšie . :)))

      Odstrániť
  5. Ja som to pozerala často, videla som všetky časti niekoľkokrát, tá hudba je krásna, oni majú skvelé covery proste 8) Príbeh občas stagnuje, niekedy je o ničom, ale často sa aj zasmejem 8) Som zvedavá na túto poslednú sériu čo bude.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hudba bola vždy pekná veru :)) Možno sa k nej aj ja raz dostanem . :))

      Odstrániť
  6. Glee jsem měla ráda, ale nějak jsem se na to od druhé série vykašlala, ani nevím proč. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Glee mám pořád ráda, ale od té doby, co už nejsou na střední to není ono. Ale písničky se mi pořád líbí, i když Rachel mi leze na nervy :D

    OdpovedaťOdstrániť