sobota 9. novembra 2013

Knižná predpoveď na november

 Toto meme je výtvorom Catty.


Podstatou tohto meme je, že predstavíte svoje knižné plány na najbližší mesiac, a teda knihy, ktoré sa chystáte čítať, knihy, na ktoré čitatelia môžu očakávať recenzie, či sa u vás na blogu plánuje nejaká súťaž, proste všetko, čo súvisí s knihami :)
Trochu to doplním, pretože ja vám najskôr prinesiem zmes toho, čo sa u mňa dialo minulý mesiac, aby ste mali prehľad nielen o tom, na čo sa chystám, ale aj čo už mám za sebou.

Minulý mesiac:
Čo sa týka októbra musím uznať, že som na sebe veľmi pyšná, keďže to bol jeden z tých lepších mesiacov. Na blogu pribudli recenzie na knihy Sklený vrch a Vlčí brat od Kataríny Soyky, na knihu Lola a kluk od vedle od S. Perkinsovej a ešte na knihu Kocour z Montmartru od M. Klevisovej. Okrem toho sa o mne môžete dozvedieť kopu vecí, keďže som sa 3 krát zúčastnila Liebster awardu (ešte raz ďakujem všetkým čo ma nominovali) a môžete si prečítať pár mojich článov. Takisto nechýbala ani Top trojka na tento mesiac a recenzia v skratke na knihu Môj nevlastný brat od Enje Rúčkovej.

Stenčovanie kôpky kníh, ktoré čakajú na poličke:
Od kedy som začala najrôznejšie spolupráce, ešte sa mi nestalo, že by som nemala čo čítať. Na poličke už dlhšiu dobu čakajú knihy z knižnice, a to Zlodejka duší, Zamilovaná do anjela a kniha Mal to byť pekný život. Z recenzných výtlačkov sa na mňa tešia knihy Večera s upírom (Temná hrdinka), Sex a iné city 3 (od našej panelákovej Alice), ale aj Lokaj a Fantastická 55 (z vydavateľstva Hydra).

Rozširovanie zbierky kníh alebo Poličky sú plné na prasknutie:
Veľmi ma mrzí, že kvôli množstvu učenia, ktoré ma čaká, bude tento mesiac patriť k tým menej bohatým na recenzie a príspevky. Mali by mi však prísť knihy Mesto kostí od C. Clare, na ktoré sa už dlho predlho chystám, potom kniha Džínsový denník Lukášovými očami od Zuzky Šulajovej, od Albatrosu mám na pláne knihy Mé sladké šestnáste století a Rebelov večnosti. Čo sa týka ostatných noviniek, na pláne ich mám ešte kopu, ae ani čert nevie, ako sa to nakoniec vyvinie.

Recenzie a ostatné príspevky:
Na blogu už nájdete recenziu na knihu Den co den od D. Levithana, tak isto sa môžete tešiť na recenziu na knihu Svúdne zlo od W. Higgins, ale aj na knihu Lokaj a Fantastická 55. Okrem toho mám v pláne spustiť na blogu aj nejaké meme na oživenie, no zatiaľ sa mi sem podarilo dať len túto prepoveď. Chystám sa však určite na Mesačnú chvastačku a ešte stále váham medzi ostatným meme, ktoré ma zaujali, pretože nechcem, aby bol blog preplnený. Takisto chystám aj nejaké články, no či sa mi ich podarí uverejniť teraz alebo až ďalší mesiac, ešte neviem. Chcela by som aj skúsiť trochu iný štýl písania recenzií, no som si na 90 percent istá, že sa k tomu dostanem až k decembri :(

Súťaže:
Minulý mesiac začala súťaž o knihu Pädesiat odtieňov slobody, do ktorej sa ešte stále môžete prihlásiť. Súťaž končí v piatok, takže už v sobotu môžete očakávať vyhodnotenie. Ďalšia súťaž e prichystaná až na december, no bude to hneď na začiatku, takže sa je rozhodne na čo tešiť :)

A ako to vyzerá u vás? Čo máte na pláne? A čo hovoríte na moje nápady? Budem rada, keď sa so mnou podelíte v komentároch :)

4 komentáre:

  1. Ja sa teším hádam na všetky, ktoré teraz vyšli :D Asi všetko vykúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja kvôli škole teraz tiež nemám veľa času, ale stále sa snažím pridávať aspoň niečo, aby ostal blog aktuálny.. :D len s tým čítaním akosi nemám čas.. .:/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s tým čítaním je to najhoršie, lebo koľkokrát sa mne normálne ani nechce otvoriť knihu, lebo sa neviem sústrediť .. a tento týždeň je to hrozné .. tolko písania. :) Ale máš krásny blog :))

      Odstrániť