nedeľa 17. augusta 2014

Seriály: Ženy z rodu Gilmorovcov


Dneska som sa rozhodla napísať o jednom seriály, ktorý hádam pozná každý. Ja sama som ho začala opäť pozerať, lebo ho poste zbožňujem a sprevádzal ma počas môjho detstva.

V skratke by sa dalo povedať, že príbeh sa točí okolo Lorelai a Rori, ktoré riešia normálne problémy ako všetky matky a dcéry, niekedy trochu netradičným, no za to veľmi vtipným spôsobom. Prvá epizóda bola natočená už v roku 2000 a posledná až v roku 2007. V hlavných úlohách nájdete Alexis Bledel ako Rory a Lauren Graham ako Lorelai. 

Na tomto seriály strašne zbožňujem, že aj keď zachytáva príbehy úplne obyčajných ľudí, je to podané strašne vtipným a dobrým spôsobom. Pamätám si, že tento seriál som začala pozerať strašne skoro, mohla som mať  nejakých 10 rokov, no už vtedy si ma získal. Síce ma fakt nahnevalo, ako nakoniec dopadla posledná séria, celkovo môžem povedať, že to je vynikajúci seriál, ktorý by si malo pozrieť každé dievča.

Na tento seriál by som mohla písať ódy od rána do večera, pretože zbožňujem ten nápad, vtip, postavy, hercov proste všetko :D

Okrem toho by som sa rada ešte vyjadrila k niektorým postavám, ktoré mi okrem Lorelai a Rory zostali v srdci :)

Luke Danes - Luke bol podľa mňa super. Strašne som si priala, aby im to s Lorelai vyšlo a mrzelo ma, že sa to potom tak skomplikovalo.

Sookie Sookie bola proste také zlatíčko. Najviac sa mi páčilo, keď bola tehotná a meškal jej pôrod. No zvládala to po svojom :)

Richard a Emily -  Richard mi tak trochu pripomínal môjho dedka, tak som si ho obľúbila. Za to Emily som strašne nemala rada, prišlo mi, že vždy iba chcela ísť proti Lorelai.

Logan/Jess/Dean - traja naj chlapi Rorinho života. Najvaic mi bol sympatický asi Logan a mrzelo ma, že s ním nakoniec Rory nebola. Dean bol podľa mňa taký plačko strašne a Jess mal zase celú Rory dosť na háku.

Paris/Lane - Obe boli také svojské a iné. Lane bola skôr taký pošuk, no Paris som mala rada aj keď bola taká panovačná.

Dúfam, že som nikomu z vás nič neprezradila a zaujíma ma, čo hovoríte na tento seriál vy :) 

6 komentárov:

  1. Aj ja som ho mala rada, hoci som nevidela všetky časti a dokonca ani posledné, takže netuším ako to skončilo. Som rada, že prvej boli v telke takéto normálne a pekné seriály ako aj V siedmom nebi, Čarodejnice, Sabrina, Zajtrajšie noviny atď... Teraz to sú skoro všetky "na jedno kopyto". :D A prepáč, ale strašne mi bije do očí to " ktorý bi si malo..." :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Všetky seriály som pozerala čo si spomenula a tiež ich mám strašne rada :) A už som to opravila a nič sa nestalo :)

      Odstrániť
  2. Ženy z rodu Gilmorovcov sú mojou aj sestrinou srdcovkou. Všetky série sme videli aspoň 5-krát :D Je to fakt skvelý seriál, ale takisto ako teba aj mňa naštvala posledná séria. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá posledná ma proste sklamal, malo to skončiť inak :)

      Odstrániť
  3. Já tenhle seriál mám hodně ráda a vždy jsem se na něj koukala v televizi po škole, to si pamatuji. :D Normálně jako že bych ho sledovala na počítači to ne, ale pokud ho zahlédnu v televizi, hned k ní usedám :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj aj to tak mám. Seriál tiež pozerám iba v televízii :)

      Odstrániť