nedeľa 1. decembra 2013

Knižná predpoveď na december

Toto meme je výtvorom Catty

Podstatou tohto meme je, že predstavíte svoje knižné plány na najbližší mesiac, a teda knihy, ktoré sa chystáte čítať, knihy, na ktoré čitatelia môžu očakávať recenzie, či sa u vás na blogu plánuje nejaká súťaž, proste všetko, čo súvisí s knihami :)
Trochu to doplním, pretože ja vám najskôr prinesiem zmes toho, čo sa u mňa dialo minulý mesiac, aby ste mali prehľad nielen o tom, na čo sa chystám, ale aj čo už mám za sebou.

Minulý mesiac:
Dopadol lepšie ako som čakala. Bála som sa, že bude blog stagnovať a že nebudem mať čas na pridávanie príspevkov, no nakoniec som si ho nejako našla, veď som sa s vami potrebovala podeliť o mnohé zaujímavosti :) Čo sa týka kníh, nebolo to tento mesiac až také ružové, no celkový prehľad nájdete v Mesačnej chvastačke. Čo sa týka článkov, tak sa udialo Vyhodnotenie súťaže, ktorá sa mi mimoriadne páčila. Okrem toho máte možnosť sa zúčastniť Veľkého zimného keškovania s Albatrosom :)

Stenčovanie kôpky kníh, ktoré čakajú na poličke:
Ešte stále som sa nedostala ku knihám z knižnice, ktoré som tu minulý mesiac spomínala. Dúfam, že mi nedali nejakú pokutu alebo čo. Okrem toho ma však čaka aj Naprieč vesmírom a Pod vražednou oblohou. Tieto dve knihy som zohnala v úplne úžasnom kníhkupectve, kde mávajú veľmi dobré akcie (napríklad tieto knihy stáli dokopy asi 5 alebo 6 euro). Videla som, že sa tam momentálne nachádzajú aj Nádherné tvory (tiež asi za 3 eurá), takže pokiaľ budete mať možnosť, určite si nájdite čas a zájdite do Prievidze :)

Rozširovanie zbierky kníh alebo Poličky sú plné na prasknutie:
Nemám ešte veľmi predstavu o tom, aké knihy si zaobstarám tento mesiac, no určite ich bude dosť, veď sa blížia Vianoce. Na pláne však je Tieň noci a Serafína, ktoré by mohli doraziť aj tento týždeň. Taktiež je na pláne Mesto kostí, ktoré som síce očakávala už v novemberi, no nakoniec sa to zvrtlo a uvidíte ho asi až v decembrovej chvastačke. Určite bude niečo aj z Albatrosu, aj keď ešte neviem čo.

Recenzie a ostatné príspevky:
Do konca tohto týždňa určite môžete čakať recenzie na knihy Rebelové večnosti a Moje sladké šestnáste storočie. Určite pribudne aj recenzia na Serafínu a Tieň noci, ktoré mali doraziť už v novembri, no voľako sa oneskorili. Taktiež pribudnú recenzie na Mesto kostí, no asi iba v skratke. Vzhľadom na to, že Ježiško odo mňa už dostal inštrukcie, čo by som si priala, som zvedavá, čo z toho dlhého zoznamu čo som mu dala, zoženie. O aké knihy sa jedná vám ešte neprezradím,no určite ich všetci poznáte. Čo sa týka článkov, tak je toho naozaj veľa. Jedna prosba bola aj na článok o Twilighte, ktorý by som chcela napísať, keďže ma oň poprosili viaceré čitateľky. Okrem toho mám na pláne aj nejaké iné, ktoré nebude problém pridávať, keďže sa blížia Vianočné prázdniny. Druhá polovica mesiaca preto bude určite bohatšia :)

Súťaže:
Pokiaľ ste si túto predpoveď prečítali celú a úspešne ste sa dostali až sem, potom vás určite poteším, keď vám poviem, že súťaž bude. O čo sa bude presne súťažiť ešte neviem, no súťaž by mala obsahovať až tri ceny (keďže je Vianočná, musí byť bohatšia:)). Pri poslednej súťaži som sa vás pýtala, aké knihy by ste si priali a práve podľa vašich odpovedí som sa nechala inšpirovať. Súťaž začne v piatok a bude trvať do 31. decembra, pričom víťaz bude vyhláseny deň na to.

A čo máte nové vy? Čo plánujete na Vianoce? :) Have a nice day.

4 komentáre:

  1. Som zvedavá na tvoju recenziu na Moje sladké šestnáste storočie. Mňa tá kniha veľmi zaujala. No, nikde ju zatiaľ neviem zohnať, škoda. Aj na Mesto z Kostí :D
    A hlavne sa teším na tú súťaž, určite sa zapojím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo ešte ani ja neviem, aj ja som na seba zvedavá :D Teda na svoju recenziu :) Vieš čo pozri na Albatrose, tam by mala už byť. Jasné zapoj sa :) Možno sa ti pošťastí ;)

      Odstrániť
  2. teším sa na recenziu na Serafínu :D a teším sa strašne na prázdniny pretože budem mať viac času na blog a plánujem viac recenzií :D dúfam, že to neskončí len u toho plánovania :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja, presne, teraz si hovorím, že jak budem pridávať príspevky a nakoniec z toho nič určite :D ale no uvidíme som zvedavá aj na tvoj blog ;)

      Odstrániť